Ultieme ontspanning met heerlijk geurende kruidenstempels

Deze workshop bestaat uit verschillende onderdelen. Eerst gaan we aan de slag met kruidenstempels. Dit zijn warme kruidenbuiltjes die gevuld zijn met allerlei kruiden die een geneeskrachtige werking hebben. Ze worden ook wel kruidencompressen genoemd.

Hiermee stimuleer je de bloedcirculatie en maak je de spieren los. Bovendien heeft de aangename geur van de kruiden een zeer ontspannen effect.

workshop-kruidenstempels

Heerlijk geurende kruiden maken deze workshop een ultieme verwennerij

Kruidencompressen zelf maken

Je leert hoe je deze compressen zelf kunt maken en welke kruiden daarvoor geschikt zijn. Je kunt hierbij kiezen uit een grote hoeveelheid verschillende kruiden, uit zowel de westerse kruidengeneeskunde en de oosterse geneeskunde. Het voordeel hiervan is dat je kruiden kunt gebruiken die jij lekker vind en die goed zijn voor jou.  De heerlijk geurende kruidenstempels krijg je na afloop mee naar huis, zodat je ook thuis nog lang kunt nagenieten

Daarna brengen wij je bij hoe je deze compressen gebruikt kunnen worden op het lichaam.

Je leert hoe je jezelf en een ander kunt behandelen op gezicht, borst, armen, nek, rug en schouders

workshop-kruidenstempelmassage

Het leuke van deze workshop is dat je niet alleen maar aan het werk bent. Je oefent op elkaar, waardoor je ook zelf kunt genieten van een behandeling. Je ervaart de ontspannende en vitaliserende werking op het lichaam.

De kruidencompressen krijg je na afloop mee naar huis.
Je kunt daarom na de cursus de behandeling meteen  gaan toepassen.

Het is een ideale workshop om samen met een partner of vriend(in) te volgen. Beginners en ook voor masseurs die hun vaardigheden willen uitbreiden zijn welkom

Onze massage-workshops zijn kleinschalig en laagdrempelig. Wij werken in kleine groepjes, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. In een ontspannen sfeer genieten en plezier maken staan voorop tijdens onze cursussen.

Praktische informatie

over de workshop

kruidenstempelmassage
Datum: zaterdag    2022 10.00 – 15.00 uur
Prijs: Euro
Lokatie:
Alkmaar