Laat je energie weer stromen met een Chinese massage

-Heb jij een behoefte aan een professionele massage die invloed heeft op het hele lichaam?
-Met een positieve werking op je geestelijke en emotionele welbevinden?
-Een massage die er voor zorgt dat je pijnklachten verdwijnen?
-Een antwoord op geblokkeerde energiebanen?
-Een behandeling die je een echte oppepper geeft

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van deze Oosterse massagevorm knap je namelijk zowel fysiek als mentaal enorm op

Chinese massage alkmar

 

De massagebehandeling kan diep in je lichaam doorwerken, hierdoor worden spierknopen weggemasseerd, gaat gestagneerde energie weer stromen en verbetert de doorbloeding van de weefsels.

Chinese massage Alkmaar Heb je last van pijnklachten, rugpijn, een zere nek of gespannen schouders? Zoek niet verder! Als gespecialiseerde massagetherapeut in klachtgerichte massages zijn wij er om je te helpen
Wij bieden doelgerichte massages die specifiek zijn afgestemd op jouw klachten. Wij werken zorgvuldig om spanningen te verminderen, spieren te ontspannen en de pijn te verlichten, zodat je je weer soepel en comfortabel kunt voelen.
Of je nu langdurige chronische klachten hebt of gewoon een tijdelijke ongemak ervaart. Of misschien wel toe bent aan een rustgevende behandeling: wij staan voor je klaar om je te ondersteunen op je weg naar herstel.
Neem vandaag nog contact op en geef jezelf de verlichting en het welzijn waar je naar verlangt!
Erwin van Putten & Anita Duin
 

Geblokkeerde energiebanen vrijmaken

Deze manier van masseren komt uit China en staat daar bekend onder de naam Tuina (spreek je uit als twie na). Het is een veelzijdige manier van masseren, die zorgt voor diepe ontspanning en helpt tegen stress.

Allerlei problemen van het bewegingsapparaat (rugpijn, stijve nek, schouderklachten, sportblessures enz) kunnen baat hebben bij een Chinese Massage.

Deze massagevorm zorgt voor een goede doorbloeding en een goede doorstroming van Qi, de vitale levensenergie. Hierdoor gaan de organen beter functioneren en kan het helpen bij klachten van interne aard: (bijvoorbeeld hoofdpijn, migraine slapeloosheid, menstruatiepijn)

Drukpunten en meridianen

Er worden verschillende technieken en handgrepen toegepast op spieren, pezen, gewrichten en het onderhuidse bindweefsel. Het geheim zit hem in de specifieke drukpunten die bij deze massage worden gestimuleerd. De drukpunten beïnvloeden de meridianen, de energiebanen die door ons hele lichaam lopen, waardoor de levenskracht “Qi” vrij kan stromen.

Aanvullende technieken

Als hiervoor aanleiding is, kan gebruik worden gemaakt van aanverwante technieken als cupping , moxa en guasha

Chinese massage Alkmaar werkt heel goed bij:

  • Nek- en schouderpijn
  • Rugpijn
  • Fibromyalgie
  • Sportblessures
  • RSI
  • Stressklachten
  • Hoofdpijn en migraine
  • Slechte bloedcirculatie
    Enz.

 

Leuk berichtje van een tevreden klant die voor de marathon van Rotterdam een aantal behandelingen heeft gehad in onze praktijk. Een Chinese massage vanwege een knie-blessure en om de Qi te versterken. Ook een paar cups gezet omdat ze kampte met de resten van de griep. Mooi resultaat!

Goedemorgen, ik wil je graag laten weten dat het gister héél goed is gegaan. Ik heb er 4 uur en 8 minuten over gedaan. Eerste helft ging top. Vanaf 30 km werden mijn bovenbenen zwaar en ging het lopen ook zwaarder. Maar ik kon het goed volhouden.

Het is ongelofelijk, maar ik heb mijn linkerknie geen moment gevoeld. Ook mijn kuiten niet. Pas na afloop kwam ik erachter dat ik een grote blaar onder mijn linkervoet had. Jouw behandelingen hebben zijn werk gedaan. Heel erg bedankt daarvoor!

Na afloop heerlijk op het terras gezeten in Rotterdam. Fijn dat de marathonstress achter de rug is, maar zeer zeker ook een heel voldaan gevoel