Een reinigingsmassage met guasha zorgt voor nieuwe energie en meer vitaliteit

Reinigingsmassage met guasha Door een opeenhoping van afvalstoffen in het bindweefsel zijn de lichaamscellen vaak niet in staat hun functies optimaal uit te voeren. In eerste instantie lijkt er niets aan de hand en zijn er alleen maar vage klachten aanwezig.

Snel vermoeid zijn, je niet lekker voelen, prikkelbaarheid, steeds terugkerende verkoudheid, slaapproblemen enz. Vaak zijn deze klachten al langer aanwezig, maar niet ernstig genoeg om naar de huisarts te gaan.

reinigingsmassage guasha

Een goede manier om je lichaam te ontgiften en je snel fitter te voelen is om guasha toe te passen in combinatie met een reinigingskuur

Je lichaam reinigen en je bloed zuiveren

Door de guasha worden afvalstoffen losgemaakt via de reflexzones en het onderhuidse bindweefsel. Tegelijkertijd worden de orgaanfuncties gestimuleerd.

De kruidenthee heeft als werking de afvalstoffen sneller door het lichaam uit te scheiden en af te voeren. De kruiden zijn rijk aan mineralen en hulpstoffen.

Enorme opluchting door guasha

Ken je het gevoel dat er iets zwaars op je rug en schouders zit? Voelen je schouders en rug alsof het ‘helemaal vastzit’ ? Heb je daarbij soms een tintelend of doof gevoel in je handen?
En wil je graag dat gevoel ervaren dat er een enorm gewicht van je schouders is gehaald? Ervaren hoe het is als de energie weer goed doorstroomt ?

De opluchting na een guasha-behandeling is vaak enorm groot.

Hoe werkt het?

Je begint met een behandeling guasha. De gehele rug, nek en schouders worden behandeld. Vervolgens drink je gedurende 14 dagen de kruidenthee.
Na deze periode onderga je voor de tweede maal een guasha-massage, om eventueel nog resterende afvalstoffen te verwijderen.

Zie tarieven voor de prijs van dit pakket van twee behandelingen en de kruidenthee

guasha reinigingsmassage alkmaar