Beleef een moment van pure ontspanning

Massage Alkmaar geeft een gevoel van rust en een helende werking op je lichaam

Massage Alkmaar: Als je het fijn vindt om je zo nu en dan te laten masseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een professionele en weldadige ontspanningsmassage.

De massage is gebaseerd op de klassieke massage, maar ook andere technieken, uit bijvoorbeeld de thaise, ayurvedische massage en Chinese massage worden toegepast.

Tijdens onze massages maken wij gebruik van heerlijk geurende essentiële olie, die het (ontspannende) effect van de massage versterken. De massage kan naar gelang de wens van de klant worden aangepast, hetzij een wat steviger of zachte massage.

Massage alkmaar

Massage Alkmaar: Een oppepper voor lichaam en geest

Een massage is uitermate geschikt bij stress, vermoeidheid of lichte klachten aan het spier- of bewegingsapparaat. Daarnaast kan het baat hebben bij spierpijnen als gevolg van sporten.

En ook een weldaad voor iedereen die zich wel eens uitgeblust of vermoeid voelt, bijvoorbeeld na een zware werkweek. Massage is ontspannend voor lichaam en geest. Dus goed als er klachten zijn die met spanning te maken hebben of het gewoon druk is in je leven.

Jezelf aandacht geven, even niets moeten, tot rust komen zijn hele een goede redenen om een massage te boeken.

Je merkt meteen de positieve effecten 

Massage is een echte weldaad voor het lichaam. Het maakt gespannen spieren los en verbetert de bloedsomloop. Massage verlaagt de hoeveelheid stresshormonen in het lichaam, waardoor het heerlijk ontspannen werkt.

De effecten op een rijtje:

  • ontspanning en innerlijke rust
  • maakt dat je je lekker in je vel voelt
  • je energie gaat weer stromen
  • werkt stress verminderend
  • je spieren voelen heerlijk soepel
  • je knapt er echt van op

De massage kan geboekt worden bij Erwin van Putten of Anita Duin , allebei professionele massagetherapeuten.
Onze massages zijn betaalbaar en vriendelijk geprijsd, zie tarieven

Onze vaste klanten weten ons adres in Alkmaar al jaren te vinden voor een rugmassage, hoofdmassage, voetmassage of een van de andere massagevormen

Afspraak of meer informatie, klik voor onze contactgegevens

De massage wordt gegeven in onze ruimte in het winkelcentrum aan de Frederik Hendriklaan, op 5 minuten afstand van het centrum van Alkmaar. (boven drogisterij Gonggrijp)

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid (blauwe zone) Bovendien is de praktijk goed te bereiken met openbaar vervoer.

massage kadobon alkmaar

Wil je iemand verrassen met een ontspannend kado ? Bestel dan bij ons een massage kadobon. Na telefonische afspraak kan deze worden opgehaald in onze praktijk. Uiteraard kunnen we deze ook opsturen. Je kunt de bon hier bestellen