Een effectieve behandeling met snel resultaat

TBMA is een snelle, effectieve, no nonsens methode waarbij acute en chronische pijnklachten (of andere lichamelijke ongemakken) behandeld kunnen worden. Het is een moderne methode met zijn wortels in de klassieke Chinese geneeskunde.

Het verschil met de klassieke acupunctuur is dat er ‘niet’ in het pijngebied geprikt wordt, maar op een plek op afstand, de zogenaamde ‘balans’ meridiaan. Het is een systeem dat als doel heeft de meridianen weer in balans te brengen en het lichaam weer gezond te maken.

acupunctuur-balance-methode

Acupunctuur volgens de Balansmethode van Dr Tan is de oplossing bij pijnklachten

De methode spreekt aan vanwege zijn directe toepasbaarheid en effectiviteit. Er treedt direct verlichting van pijn (of ongemak) op. Het werkt of het werkt niet. Je weet het meteen
Behandeling van pijnklachten van spieren, gewrichten. Maar ook pijn op het lichaam of hoofd, en bewegingsbeperking van gewrichten. Ook andere lichamelijke ongemakken, interne ziektes en onderliggende pathologieën kunnen worden behandeld met de Balansmethode van Dr. Tan

Door naar het lichaam en de meridianen te kijken, en deze als een netwerk van informatie-banen te zien, kunnen er nieuwe combinaties gemaakt worden, die op de oude manier misschien niet zo voor de hand liggen.

Heb je interesse in deze methode? Bel me gerust op 0613753264. Overige contactgegevens

Je bent van harte welkom bij Erwin van Putten

Acupunctuur-Tan-Balance-method-Alkmaar