Een e-boek met soeprecepten:  Chinese voedingsleer, vijf elementen en kruidengeneeskunde

Op de sociale media roepen onze ‘soep-berichten’ altijd veel enthousiaste reacties op. En al heel vaak ontvingen wij het verzoek om de artikelen te bundelen. Nu is het dan zover !! Wij schreven een  e-boek dat bolstaat van leuke weetjes over geneeskrachtige kruiden, Chinese voedingsleer en de vijf elementen, waarmee jij je voordeel kunt doen.

In dit boekje hebben wij ruim 25 jaar ervaring met Chinese geneeskunde, voeding en kruiden verwerkt, alsmede alle opgedane kennis en feedback van onze cliënten en cursisten enz.

Heerlijke recepten waar je wel soep van lust

Onze soeprecepten zijn niet alleen lekker, maar ook een bron van waardevolle gezondheidsvoordelen, geïnspireerd door zowel Westerse als Chinese kruidengeneeskunde en Chinese voedingsleer. We beschrijven ingrediënten die niet alleen je smaakpapillen verwennen, maar ook je lichaam voeden en versterken

In dit e-boek vind je uitgebreide beschrijvingen van ingredienten, groenten, kruiden en specerijen vanuit zowel een westers als Chinees perspectief.

Duik in de wereld van de Chinese geneeskunde en leer hoe diverse ingrediënten je levensenergie (Qi) in balans brengen en je algehele welzijn bevorderen.

Het e-boek ‘alle dagen soep’ bevat:

  • Uitleg over een aantal basisprincipes van de Chinese Voedingsleer
  • 10 heerlijke soep-recepten
  • Beschrijvingen van kruiden volgens de Chinese- en Westerse kruidengeneeskunde
  • Heel veel weetjes over groenten en andere voedingsmiddelen
  • Links naar onze database met  uitgebreide artikelen over Chinese Geneeskunde
  • Mooie heldere en aansprekende afbeeldingen

Bestel jouw exemplaar van dit informatieve eboek

Je kunt het boek dan meteen downloaden